Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Over ReScape

ReScape is dé inspiratiebron voor ruimte- en mobiliteitsprofessionals in België. De titel inspireert beroepsmatig geïnteresseerden en informeert over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving.

ReScape komt als geroepen nu de aandacht voor de openbare ruimte in België in sterke mate toeneemt. Ontwerp, inrichting en beheer van de publieke ruimte zijn belangrijker dan ooit. ReScape informeert over de ontwikkelingen in het vakgebied, met alle daarbij horende facetten: infrastructuur, groen, verlichting, openbaar vervoer, speelruimte, meubilair en meer. ReScape bundelt deze kennis door middel van voorbeeldprojecten, visies van professionals en specialisten en de nieuwste producten gedurende het hele jaar in een tweetalig kwartaablad (Nederlands/Frans), website en nieuwsbrief.

Magazine

Het magazine ReScape verschijnt vier keer per jaar. In het blad leest u inspirerende hoofdartikelen over recent gerealiseerde projecten in binnen- en buitenland, productomschrijvingen, visies van specialisten in het vakgebied en achtergrondartikelen. Ieder jaar staat in de eerste editie de beurs Dag van de Openbare Ruimte in Brussel centraal met een beurskatern en beursnieuws.

Website

Op www.rescape.be wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van al het nieuws op gebied van de publieke ruimte, mede gepubliceerd door onze bedrijfsleden. Dit nieuws varieert van inspirerende voorbeeldprojecten en de nieuwste producten tot prikkelende blogs en een actuele agenda. Leveranciers, kennispartners en experts leveren hun eigen bijdrage via onze online publicatieomgeving. In het brancheregister vindt u bovendien alle relevante bedrijven én een overzicht van hun gerealiseerde projecten en innovaties.

Nieuwsbrief

In de tweewekelijkse ReScape nieuwsbrief brengt de redactie u op de hoogte van de interessantste berichten en ontwikkelingen. De selectie artikelen zijn afkomstig van rescape.be, maar ook regelmatig van de andere titels van uitgever Acquire Publishing: BuitenSpelen, Stedebouw & Architectuur, Straatbeeld, Verkeer in Beeld, etc. Door deze opwindende kruisbestuiving blijft u gegarandeerd op de hoogte van het hele vakgebied.

Evenementen

U ontmoet de redactie van ReScape het gehele jaar door op allerlei evenementen die met de openbare ruimte te maken hebben, in Nederland en België. Hoofdevenement is de Dag van de Openbare Ruimte, die ieder jaar in Brussel wordt georganiseerd.

Deel deze pagina