Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

 • Introductie

  Rescape is een tweetalig (Nederlands/Vlaams en Frans) magazine, website en nieuwsbrief boordevol inspirerende projecten, producten, visies en achtergronden voor iedereen die werkzaam is in of belangstelling heeft voor de openbare ruimte en mobiliteit in België.
 • Formule

  Het magazine en de nieuwsbrief worden op naam verspreid onder een zorgvuldig opgebouwd bestand van professionals uit heel België die de afgelopen jaren de Dag van de Openbare Ruimte bezocht hebben. Gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, beheerders, projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, adviseurs en andere beroepsmatig geïnteresseerden krijgen de kans om inspiratie op te doen en te leren over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving.
 • Communicatiemogelijkheden

  Het grote bereik (oplage magazine: 4.000 en nieuwsbriefabonnees 5.000), de praktische invalshoek, de binding met de Dag van de Openbare Ruimte en de deskundige hoofdredactie maken Rescape tot hét medium om uw doelgroep te bereiken.
 • Alles voor u op een rij

  Hieronder alles nog even overzichtelijk voor u op een rij
 • Meer weten of reserveren?

  Wilt u meer weten over Rescape of uw advertentie of campagne inboeken? Neem dan contact op met de accountmanager of media-adviseur. Zij gaan graag met u in gesprek om op basis van uw doelstellingen en budget een maatwerkplan samen te stellen.