Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

IJslander primeur: eerste bedrijfsvideo op het Acquire platform

Recentelijk is de eerste bedrijfsvideo voor het geheel vernieuwde online publicatieplatform van Acquire Publishing door IJslander op het Youtube-kanaal van Acquire Publishing geplaatst.

 

Beeld krijgt een steeds prominentere rol in online communicatie. Het nieuwe online publicatieplatform van Acquire Publishing voorziet in deze behoefte door middel van vier video-formats. De video’s zijn te koppelen aan de artikelen op de titelwebsites van Acquire Publishing, zoals Straatbeeld, Verkeer in Beeld of Stedebouw & Architectuur, maar zijn ook beschikbaar voor de bedrijven zelf.

De vier formats zijn:

1.     Bedrijfsvideo:  Presenteer alle facetten van uw organisatie in een aansprekende videopresentatie. Deze presentaties worden op locatie gefilmd en vervolgens professioneel gemonteerd tot een video van gemiddeld twee minuten, desgewenst voorzien van een professionele voice-over.
 

2.     Videovacature:  U zoekt een nieuwe collega? Presenteer dan op een wervende manier uw organisatie, de functie, de werkplek, de leidinggevende en de toekomstige collega’s. Geïnteresseerden krijgen zo een uitgebreid beeld van hun toekomstige werkplek.
 

3.     VideoBlog:  Etaleer uw kennis, visie of mening via een VideoBlog die u kunt koppelen aan uw eigen online CV op de Acquire Publishing sites. Deze kunt u desgewenst zelf viraal verspreiden.
 

4.     VideoCV:  Presenteer uzelf door middel van een VideoCV aan alle 30.000 collega’s uit het Acquire Publishing netwerk. Op een onderscheidende manier maakt u duidelijk wat u te bieden hebt aan opdrachtgevers, collega’s en andere relaties.
 

Professioneel geproduceerd

Alle video’s worden op locatie gefilmd, professioneel gemonteerd en voorzien van een professionele voice-over.Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel


Geplaatst door

Betrokken partijen

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven