Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Olympus Mobility lanceert campagne voor spits mijden

Via een nieuwe website en app worden bedrijven en diens werknemers beloond als ze de spits mijden, onder andere met waardebonnen en een gratis lunch in diverse Antwerpse restaurants. Men kan op www.spitsmijden-antwerpen.be in aanmerking komen.

Het platform Olympus Mobility is door Stad Antwerpen geselecteerd om spitsmijdingen te helpen realiseren in het kader van Slim naar Antwerpen. Het platform heeft hiervoor www.spitsmijden-antwerpen.be in het leven geroepen, een sire waarvoor bedrijven zich kunnen aanmelden om hun werknemers te stimuleren de spits te mijden.


Werkgevers worden door deze site aangespoord alternatieven aan hun werknemers te bieden om de spits te mijden. Men kan bijvoorbeeld voor of na de spits naar werk vertrekken, het openbaar vervoer gebruiken, gaan fietsen of thuis werken. Werknemers die hierdoor inspanningen doen, worden beloond met een waardebon van € 7,-, te besteden in een Antwerpse winkel, of een lunch in een Antwerps restaurant ter waarde van € 25,-.


Het doel is om zowel werkgevers als werknemers bewust te maken van de voordelen van spitsmijden, in de hoop dat zij na september ook de spits blijven mijden. Meer informatie leest u in het officiële persbericht.

Deel dit artikel