Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

ReScape lancering op Dag van de Openbare Ruimte

Op 1 februari is ReScape officieel een feit. Op die dag vindt u ons op de Dag van de Openbare Ruimte in Brussel, op stand 5.35, om ReScape feestelijk te lanceren. De redactie nodigt u van harte uit bij de stand voor een presentje!

De Dag van de Openbare Ruimte biedt een allesomvattend platform voor iedereen die zich bezighoudt met inrichting, ontwerp, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, waaronder ook mobiliteitskwesties als infrastructuur, openbaar vervoer en verkeersmanagement. Het betreft de dertiende editie van de beurs door organisator ExpoProof, die een sfeervolle ambiance neerzet in Paleis 1 van Brussels Expo. Openbare ruimte professionals kunnen zich gedurende twee dagen onderdompelen in een zeer compleet aanbod aan producten en kennis. Nieuw voor komende editie is een hoofdpodium met keynote sprekers.
 


Op 1 februari opent de beurs op het hoofdpodium met de keynote van Pascal Smet, minister van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering, gevolgd door de keynote van trendwatcher Bruno Fabre, over de Stad van 2025. Ondertussen vindt u in Zaal 1 en Zaal 2 diverse gratis lezingen, waaronder de ReScape Talks, waar u gegarandeerd uw kennis over diverse thema's in het vakgebied kunt bijspijkeren.
 

Een compleet en actueel overzicht van het lezingenprogramma vindt u hier.

Benieuwd naar ReScape? Bezoek onze stand!

Op stand 5.35, direct naast Zaal 2, vindt u de stand van ReScape. Daar staat de redactie klaar voor uw vragen of suggesties, met een presentje om de lancering van ReScape te vieren.
 

Tot ziens op de Dag van de Openbare Ruimte!

Deel dit artikel