Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Nieuwste producten en diensten onder één dak

De openbare ruimte is een breed begrip en bestaat uit vele facetten en expertises. Al die facetten én onze kijk daarop veranderen en ontwikkelen zich snel. Alle trends en innovaties in de gaten houden vergt veel tijd.

Wil jij weten welke producten, diensten, partijen en kennisgeving voor jouw vakgebied van belang zijn? De hele markt komt op 6 februari 2020 tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussels Expo samen. Alle partijen en experts onder één dak voor jou verzameld. Een groot deel van de exposanten lanceert tijdens de vakbeurs zelfs hun nieuwste product of dienst. Als bezoeker ben je bij deze primeurs aanwezig en zie, leer en ervaar je hoe de toekomst van de publieke ruimte wordt gevormd.


Een van die lanceringen komt van Flower Your Place. Deze organisatie introduceert op Vakbeurs Openbare Ruimte hun nieuwe
Q2 vasteplanten concept voor de Belgische markt. Het ontwerp, de bodemvoorbereiding, het planten en het onderhoud (denk aan onkruid wieden, maaien en bemesten) wordt bij het Q2 concept door het bedrijf zelf uitgevoerd. Op deze manier geniet de opdrachtgever van een mate van ontzorging.


Doordat de locatie de aandacht krijgt die zij nodig heeft worden goede resultaten sneller bereikt. Gemechaniseerd geplante bloembollen, wildbloemenzaadmengsels en het nieuwe Q2 vaste plantenconcept: het is een efficiënte productmix om zoveel mogelijk groen en kleur te leveren voor het beschikbare budget, zonder grote risico's. Kosten en onderhoud zijn en blijven laag, terwijl het rendement (veel kleur en biologische diversiteit) hoog blijft.

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven