Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Duurzaam straatmeubilair en meer innovaties

Vakbeurs Openbare Ruimte België slaat een brug tussen alle aspecten uit de publieke ruimte. Van groen tot en met grijs; samen zorgt het voor een volledig openbare ruimte. De beurs biedt een zeer divers scala aan producenten. Alle producten zijn op 6 februari gecentraliseerd in Brussels Expo.

Er zijn negen sectoren ruim vertegenwoordigd. Dit zijn onder meer Straatmeubilair, Landschapsarchitectuur & ontwerp en Licht.


De beurs verbindt bezoeker en exposant. Wij verzekeren u dat u op één dag een zeer helder inzicht krijgt in vernieuwingen die voor iedere openbare ruimte professional interessant zijn. Een van die vernieuwingen is het TWIN-concept van Streetlife.
Met de nieuwe producten speelt Streetlife in op hun ambitieuze missie om voor alle houten onderdelen binnen hun Collectie Straatmeubilair een alternatieve duurzame tweeling te hebben. Waar FSC©-gecertificeerd hardhout altijd al een groene keuze was, bieden de vier nieuwe opties een houtvrij alternatief waarmee de materialenrange nu bestaat uit vijf tinten groen. “In onze werkwijze en met het TWIN-concept trachten wij esthetiek en duurzaamheid te combineren in eerlijke producten, klaar voor de toekomst", aldus Streetlife.


Wilt u meer weten? Bezoek Streetlife bij stand 4.10 op Vakbeurs Openbare Ruimte op 6 februari in Brussels Expo. Naast Streetlife zijn er nog ruim 180 exposanten bij wie u een bezoek kan brengen op de beursvloer. Regel direct u gratis toegang:
www.openbareruimte.be/nl/bezoeker/registreer

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven