Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Hue-lampen voor New Year's Eve Ball op Times Square

Voor het verlichten van de nieuwjaarsbal op Times Square zijn 207 hue-lampen van Philips gebruikt. Een TV-publiek van meer dan een miljard mensen zag de programmeerbare LED-lampen de cijfers van het nieuwe jaar verlichten in levendige kleuren.

Hue-lampen voor New Year's Eve Ball op Times Square

Hue-productlijn via app te bedienen


Het is het 14de achtereenvolgende jaar dat Philips optreedt als de officiële verlichtingspartner voor de New Year's Eve Ball op Times Square. De 2 en 0 gaven licht via led-buitenlampen van Philips.
De cijfers 1 en 4 van 2014 werden in voortdurend veranderende kleuren verlicht. Deze lampen zijn afkomstig uit de Philips hue-productlijn. Dit is een gepersonaliseerd verlichtingssysteem dat gebruikers in staat stelt de verlichting in hun woning rechtstreeks vanaf een iOS- of Android-smartphone of tablet te bedienen.
 

Times Square Ball

De nieuwe Philips hue-spots zijn voorzien van dezelfde Philips Luxeon leds als de Times Square Ball. Deze beschikt over 32.256 leds en verbruikt minder energie dan twee standaard wandovens.
 

App

“Het is geweldig met Count Down Entertainment en de Times Square Alliance samen te werken om onze op software gebaseerde systemen dit jaar uit te breiden van alleen de Ball naar ook de cijfers”, zegt Bruno Biasiotta, President en CEO van Philips Lighting Americas. "Net als de Times Square Ball biedt het hue-systeem 85 procent energiebesparing in vergelijking met conventionele gloeilamptechnologieën. Het maakt een unieke, op een app gebaseerde, flexibele verlichtingsbeleving mogelijk."

De Philips hue-reeks is verkrijgbaar bij Apple stores, op apple.com en via een netwerk van 550 goedgekeurde Apple-dealers in heel Europa en via amazon.com in de Verenigde Staten. Bezoek voor nadere informatie over Philips hue www.meethue.com.Dit artikel komt uit Straatbeeld

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven