Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Dit zijn de mooiste tuinen in Vlaanderen

De winnaars van de jaarlijkse wedstrijd voor beste tuinaannemer zijn in de week van 31 oktober bekendgemaakt. Frederik de Vos kwam als publiekslieveling uit de bus en won tevens een gouden medaille voor zijn tuin in Woubrechtegem.

Verder werden er prijzen uitgereikt in de categorie tuinen tot 250 m2, tuinen van 250 m2-1000 m2 en tuinen met een grotere oppervlakte dan 1000 m2 waarbij de jury het beslissende oordeel gaf. Daarnaast zijn er ook nog prijzen uitgedeeld in de categorie ‘jong talent’ en ‘groen kleurt’.

Categorie tuinen tot 250 m2

Deze categorie heeft dit jaar twee winnaars, zo schrijft CG Concept: Mathieu de Telder en Annabelle Tieter van De Telder Tuinen wonnen een prijs met hun eigen daktuin en Philippe Haseldonckx voor een stadstuintje in Mechelen. Ward Gielkens won brons met een attractieve rustige stadstuin in Hasselt.


Philippe Haseldonckx

 


Mathieu de Telder

Categorie tuinen 250 – 1000 m2

In deze categorie won Frederik de Vos zowel de gouden medaille als de publieksprijs. Er werden twee bronzen medailles toegekend aan Tim Deprez van Herba bvba uit Lubbeek voor een tuin met zwembad in Linden en aan Stefan de Muynck uit Oedelem voor zijn tuin in Vosselare.


Stefan de Muynck


Tim Deprez

Categorie tuinen > 1000 m2

Guy Janssens Tuin- en landschapsarchitectuur ging er met de prijs in deze categorie vandoor, met zijn tuin in Vlaams-Brabant.


Guy Janssens

Kijk voor het overzicht van alle prijswinnaars op de website

Deel dit artikel