Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Eerste editie ReScape nu digitaal beschikbaar

Op de Dag van de Openbare Ruimte in Brussels Expo op 1 en 2 februari lanceerden we de allereerste editie van ReScape, dé inspiratiebron voor ruimte en mobiliteit in België. Het mocht een geslaagde introductie van een mooi blad zijn, dat nu ook in onze digitale bibliotheek te downloaden is.

ReScape is een nieuw platform, bestaande uit een tweetalig magazine, website en tweewekelijkse nieuwsbrief, dat zich richt op Belgische ruimte- en mobiliteitsprofessionals. Bedreven vakjournalist J. Philippe Cols staat met zijn jarenlange ervaring op gebied van openbare ruimte aan het roer, waardoor u in onze uitingen gegarandeerd op de hoogte wordt gehouden door:

  • diepgravende artikelen over de nieuwste, meest inspirerende projecten in België én Nederland;
  • visies over uiteenlopende onderwerpen, van de inrichting en infrastructuur van het publieke domein tot kwesties als stadsvernieuwing en speelbeleid
  • de nieuwste producten voor de inrichting en renovatie van het openbaar domein.

Eerste editie verschenen

Op 1 en 2 februari tijdens de Dag van de Openbare Ruimte in Brussels Expo werd de eerste editie van ReScape feestelijk gelanceerd. In deze editie leest u over de Centrale Werkplaatsen in Leuven, het architecturaal concept van ZuidBoulevard Waregem, een interview met Peter Vermeulen, ruimteplanner van studiebureau Stramien, over woningbouwprojecten, en meer.
 

U kunt dit nummer nu ook digitaal lezen! U gaat daarvoor naar onze bibliotheek. Let op: om een magazine te downloaden, dient u lid te zijn van ons netwerk. Leden genieten van diverse voordelen, die kunt u hier inzien

Deel dit artikel