Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Lof en erkenning voor Vandersanden Group

Deloitte Private en Econopolis hebben Vandersanden Group gekozen als één van de zeven Belgische Best Managed Companies. Het juryrapport benoemt met name de onderscheidende manier waarop Vandersanden omgaat met duurzaamheid.

Het grootste baksteen producerende familiebedrijf van Europa spant zich onder meer in voor milieu (CO2-reductie, groene-stroomproductie en ecologische baksteenstrips), maatschappij (door Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) en mensen (klanten, leveranciers en medewerkers, door tal van initiatieven voor de Great Place To Workambitie).

Voorbeeldbedrijf

CEO Jean-Pierre Wuytack, de derde generatie in het familiebedrijf, accepteerde met genoegen de erkenning: “Het bewijs dat Vandersanden ‘goed bezig’ is, door succesvol de juiste waarden in de bedrijfscultuur te implementeren. We willen een voorbeeldbedrijf zijn, op alle fronten. Daarvoor moet je investeren in mensen en middelen, niet bezuinigen of besparen. We zijn een goed winstgevend bedrijf, maar winst is niet het doel.”

 

De familiale steenbakkerij uit Spouwen-Bilzen ontwikkelde zich de afgelopen jaren in de stagnerende sector door autonome groei en overnames tot een groep van negen productie-eenheden in België, Nederland en Duitsland, met 650 medewerkers.

 

Een onafhankelijke jury, bestaande uit Geert Noels (financieel-economisch adviseur Econopolis), Françoise Chombar (CEO Melexis) en Rik Vera (CEO Nexxworks) beoordeelde de managementcapaciteiten en -praktijken van de bedrijven.Dit artikel komt uit Stedebouw & Architectuur

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven

Gerelateerd

Gerelateerde leden