Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Nieuws

Park Hof ter Laken gaat bijna open

Op 7 oktober wordt in Booischot het park van Hof ter Laken geopend voor publiek. Vanaf juli is met man en macht gewerkt om het park toegankelijk te maken. Het laatste wat nog moet gebeuren is het omkappen van een aantal bomen.

Op 19 juli heeft de gemeente Heist-op-den-Berg de 30 hectare grond rondom kasteeldomein Hof ter Laken aangekocht. “Dat we het domein na vele jaren van voorbereiding eindelijk konden veiligstellen, maakte ons en de gemeente zeer blij”, aldus gedeputeerde Inga Verhaert. “Sinds de aankoop is er hard gewerkt om het domein klaar te maken voor de openstelling van het park”, vult gedeputeerde Peter Bellens aan. “De bomen zijn gecontroleerd op veiligheid, er zijn zitbanken en infoborden geplaatst. Het park is bijna gereed om open te gaan.”

De opening van het park wordt feestelijk ingekleed. Zo is om half elf de officiële opening, waarna een wandeling door het park volgt. Tussen 11.00 en 13.00 uur is er de gelegenheid voor een drankje. Voor de kinderen is er een djembé workshop.

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven