Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Bedrijfsnieuws

Nieuwe samenstelling team Atsma Sierbeton

Atsma Sierbeton maakt al bijna dertig jaar betonproducten op maat. Maatwerk beton geschikt voor de grond-, weg- en waterbouw zoals beschermelementen, bloembakken, poefs, banden en sierpalen. In 1989 gestart in Uitwellingerga, nu gevestigd in Heerenveen op het Business Park Friesland. Vanaf begin dit jaar bestaat de directie uit Oda en Froukje Atsma.

Beiden zijn dochters van oprichter Gerrit Atsma, die als adviseur betrokken blijft. Het team bestaat verder uit Tjerk Bakker (bedrijfsleider) en Roelof Jacob Booy (productiemedewerker). Een klein team dat alle producten en mallen in de eigen fabriek maakt.


Het straatmeubilair van Atsma Sierbeton is door heel Nederland terug te vinden. Bijvoorbeeld op het nieuw ingerichte Raadhuisplein in Drachten, waar ruim 600 projectbanden geleverd zijn, en meer dan 1.000 banden kom je tegen bij het heringerichte Europaplein in Leeuwarden. Beide banden hebben een afwijkende maatvoering en meerdere hulpstukken zoals bochten, banden en verlopen. Bij de BP Europoort Rotterdam zijn ca. 800 stuks beschermelementen geleverd (type Hoogeveen), deze zijn zwartgeel geschilderd zodat ze extra opvallen. Ook op het Leidscheplein in Amsterdam is Atsma Sierbeton terug te vinden, als fabrikant van de windwanden/betonbanken die deel uit maken van de verplaatsbare windschermen langs de terrassen. 


Meer referenties en een deel van het assortiment is te vinden op www.atsmasierbeton.nlDit artikel komt uit Bton

Deel dit artikel

Geplaatst door

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven