Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Bedrijfsnieuws

Vermaak tijdens donkere en sombere dagen

Er wordt steeds meer creativiteit en lef van recreatiebedrijven gevraagd om zich te kunnen onderscheiden van hun concullega's. Vanzelfsprekend kan dit op verschillende manieren. De belangrijkste doelstelling is om de klanten op de lokatie te houden. Ze moeten er plezierig kunnen verblijven, lekker kunnen eten, heerlijk kunnen slapen en bovenal kunnen genieten.

 

Kinderen hebben vaak eenzelfde doel voor ogen met het grote verschil dat zij ook graag willen spelen, ravotten en sporten. Vooral tijdens natte en sombere dagen is het zaak om de jonge gasten te vermaken. Steeds meer ondernemers maken een keuze om het spelen indoor te organiseren, lekker droog,  warm en altijd bespeelbaar. Kinderland Speeltoestellen heeft inmiddels ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van Indindoor speeltuinen. De firma werkt bij dergelijke thematische projecten al jarenlang succesvol samen met Gert Eussen 'Visuele Projecten '. Hij is als geen ander in staat om met zijn deskundigheid en creativiteit tot uitdagende inrichtingsvoorstellen van speelvoorzieningen te komen.
 

Aansprekende projecten

De meest aanspreekbare projecten uit het verleden zijn Plopsaland Indoor in Coevorden en Hasselt (B) en het vrijetijdspark in Rövershagen (D). Meer recentelijk is een indoor zand-waterplek in Landal Het land van Bartje. In het huis van Bartje staat een compacte opstelling van diverse speelelementen waarin naar hartenlust met modder gekliederd  kan worden. Omdat er aan de buitenzijde van het gebouw een klim- en klautercombinatie is geplaatst, krijgt de totale speelplek extra speelwaarde door een combinatie van binnen -en buitenspelen. Deze winter kan  er overdekt gespeeld worden in het PoolAvontuur in Diergaarde Blijdorp, de coolste binnenspeeltuin van Nederland. Er kan langs de ijsbeer geklommen worden, het poollicht bewonderd en vanaf de glijbaan onder het ijs gegleden. Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven

Gerelateerd

Gerelateerde leden