Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Artikel

Persoonlijke oplossingen voor openbare ruimte en infrastructuur

Geïntegreerde oplossingen op maat voor de toegangscontrole van personen en voertuigen op sites en in openbare ruimten.

Marktleider op het gebied van toegangstechnieken voor woningen, openbare ruimtes en stedelijke omgevingen heeft de CAME-groep waartoe wij behoren, de firma Özak midden 2019 overgenomen. Deze zijn gespecialiseerd in de productie van tourniquets, verkeerspalen en roadblockers voor de toegangscontrole van voetgangers en voertuigen.  


Deze overname laat ons toe om nog meer gepersonaliseerde oplossingen te bieden voor openbare ruimtes, stedelijke en tertiaire infrastructuren.
Bezoek onze stand op de Vakbeurs van Openbare Ruimte en ontdek onze visie op toegangscontrole en hoe veiligheid en comfort daarbij hand in hand gaan.  


Dankzij het gamma aan geïntegreerde oplossingen op maat, kan u al deze apparaten vanop afstand centraal beheren en besturen:  

- Beheer de voertuigstroom door de toegang tot bepaalde zones te beperken (laad- en loszones, rijstroken gereserveerd voor openbaar vervoer, voetgangerszones);  

- Beveiliging van gevoelige zones waar gebouwen en personen beschermd moeten worden;  

- Parkeerbeheer;  

- Beheer de toegang voor personen in publieke of collectieve infrastructuren.  


Ons doel is om wereldleider te worden in het beheer van toegang tot openbare en collectieve ruimtes, door onze technologieën ten dienste te stellen van een steeds duurzamere en intelligentere mobiliteit. 
 


Dit artikel is verschenen in ReScape 01/2020. Lees meer van ReScape in onze bibliotheek

Deel dit artikel