Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Artikel

De juiste brievenbus op de juiste plaats

Een brievenbus is meer dan een tijdelijke verzamelplek voor post en pakketjes. Een goedgekozen brievenbus is ook een visitekaartje. Het zet de persoonlijke stijl van een klant in de verf en geeft een buitenruimte net dat extra cachet. Strak, eigenzinnig, klassiek of ingetogen, Claerbout zorgt bij elk project voor de juiste brievenbus.

Een inbouwbrievenbus of eerder een vrijstaand model? Een eenvoudige inox brievenbus of een exclusieve designbrievenbus?Voor elk type project beschikken we over een uitgebreid assortiment aan standaardmodellen”, zegt Steven Delaere, salesverantwoordelijke bij Claerbout. “Zowel individuele exemplaren, pakjesbrievenbussen en groepsbrievenbussen vind je bij ons in verschillende RAL-kleuren, al dan niet met verlichting. In staal, inox of aluminium. 


Al onze brievenbussen beantwoorden aan strenge kwaliteitseisen, en aan de normen van de Belgische Post. Alle modellen zijn voorzien van een Safe Slow Motion’-klep, zo isje klant zekervan een duurzame, stijlvolle brievenbus.”

Gepersonaliseerde brievenbus 

Wie zijn ding niet vindt in het standaardaanbod, kan ook een brievenbus op maat laten maken. “Dankzij onze ‘Arduo’-brievenbussen uit eigen productie bieden we ook maatwerk aan. Zo kunnen we een brievenbus net dat extraatje geven door er bijvoorbeeld naam, huisnummer of logo in te graveren. Of kunnen we ze personaliseren door ledverlichting te voorzien of een videofoon te installeren. De brievenbussen zijn zowel gelakt als in cortenstaal verkrijgbaar.” 


Claerbout heeft
een eigen ontwerp- en productieteam in huis voor gepersonaliseerde brievenbussen. We denken graag mee met de klant en zoeken naar de perfecte oplossing voor elke locatie. Wie op zoek is naar iets specifieks, mag steeds vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan open voor alle ideeën. Benieuwd wat we voor je project kunnen betekenen? Neem je klant gerust mee naar onze showroomvoor straatmeubilair en brievenbussen. Uiteraard zonder verplichtingen, aldus Steven.

Innovatief straatmeubilair 

Naast brievenbussen kan je bij Claerbout ook terecht voor innovatief straatmeubilair. Gaande van overkappingen, zitbanken en afzetpalen, tot fietsrekken, aanleunbeugels en as- en afvalbakken. Bovendien hebben ze een uitgebreid gamma aan bloembakken, geleidehekkens en sierhekkens.Ook voor wie voor bepaalde projecten op zoek is naar infoborden, signalisatie, speeltoestellen of veiligheidsspiegels, vindt bij Claerbout Metaalwaren de juiste oplossing. 


Bezoek Claerbout Metaalwaren op
Vakbeurs Openbare Ruimte, stand 3.10.


Dit artikel verscheen in Rescape 03/2018. Lees meer van Rescape in onze bibliotheek

Deel dit artikel