Handboek Prettige Plekken: Leer kijken door de bril van de gebuiker met 500+ richtlijnen voor ontwerp en inrichting

Artikel

De vernieuwde CombiPlay Speeltoestellen

Naast de vraag naar Robinia hardhouten speeltoestellen, is tevens nog steeds vraag naar moderne modulaire speeltoestellen die zowel in natuurlijke als in een modernere stedelijke omgeving geplaatst kunnen worden. Daarom heeft Sicuro Speeltoestellen hun oude vertrouwde CombiPlay speeltoestellenlijn in een nieuw jasje gestoken.

Hierbij is er na eigenschappenonderzoek voor gekozen om de materialen gegalvaniseerd staal, Douglas hout en HPL te behouden, maar voornamelijk te gaan voor een vernieuwd uiterlijk. Daarbij is gekozen om een moderne look te creëren met een knipoog naar natuur. Dit laatste zie je vooral terug in de balustraden. 


De eerste greep van het nieuwe assortiment is inmiddels te vinden op de website en in de loop der tijd wordt dit steeds verder aangevuld. Zo vindt u er al diverse speelhuisjes, schommels en andere speeltoestellen in metalen of Douglas houten basisconstructie. Natuurlijk zijn deze toestellen eenvoudig op maat te genereren, dus vraag hier vooral naar als u iets mist. 


Materialen:
Gegalvaniseerd staal of Douglas hout, met hpl panelen. 

Opstelling: Modulair, dus zelf samen te stellen. 

Doelgroep: 2 – 12 jaar. 

Mindervalide geschikt: behoort tot de mogelijkheden. 

 Dit artikel komt uit BuitenSpelen

Deel dit artikel